Händelser (Små episoder) 2016. Längre ner på sidan även tidigare händelser.

Vill man ha händelserna kronologiskt bör man börja längst ner och gå uppåt på sidan.

31 dec 2016

"The Fall" är en anna bra serie (på NETFLIX). Också en kriminalhistoria men en irländsk-brittisk sådan. Den började 2013 och säsong tre gjordes 2016. Serien är skapad av Allan Cubitt, regisserad av Jakob Verbruggen och har Gillian Anderson i huvudrollen. Serien skildrar polisen Stella Gibsons (G. Anderson) jakt på en kvinnomördare som härjar i Belfast i Nordirland. Serien börjar med att den erfarna polisveteranen Gibson tillfälligt omplaceras från Metropolitan poliskår till Nordirland för att leda och överse utredning av ett antal mord på framgångsrika kvinnor i Belfast.

24 dec 2016

Under senhösten fram till nu har jag för ovanlighetens skull sett på ganska många TV-serier. En av de bästa var serien med namnet 24. Kiefer Sutherland spelar huvudrollen som Jack Bauer i denna Golden Globe och Emmy Award-vinnande dramaserie där hela säsongen sker under ett dygn, med var och en av de 24 pulshöjande avsnitten som täcker en timme och presenteras i realtid. Den finns i 9 säsonger och är fantastiskt spännande hela tiden. Den sista säsongen var 2014 men alla finns ännu på VIAPLAY.

En anna serie jag sett är "BLINDSPOT". Ett konspiratoriskt kriminaldrama som kretsar kring en kvinna som hittas på Times Square, utan minne och med kroppen täckt av mystiska tatueringar. Inte lika bra som "24" men absolut sevärd. Finns också på VIAPLAY

 

 

20 dec 2016

 

 

29 nov 2016 Idag hade jag med en insändare i PD angående beräknade konstnaden för en ny låg- och mellanstadieskola i Åmål. Jag läste att kommunen beräknat att den skulle kosta 400.000.000. Alldeles orimligt!!
Om jag kommer ihåg rätt så kostade Karlbergsgymnasiet 20 miljoner när det byggdes 1970. Och då fick man en jättefin och stor skola med både en A-scen för teater (aula), idrottshall och institutioner för alla gymnasieämnen.
Räknar man om den summan enligt SCB-s konsumentprisindex (KPI) så motsvarar den summan idag ca 153,6 miljoner (en förändring med ca 668%).
Så även om om Karlbergsskolan kostade något mer än 20 miljoner borde priset för en låg-pch mellanstadieskola absolut inte hamna på 400 miljoner.
8 okt 2016

HÖSTSALONGEN

Idag hade Dalslands Konstförening vernissage på sin 81:a Höstsalong i Åmåls konsthall.

Det kom ganska många besökare. När konsthallen stängde kl 14 hade det varit ca 100 personer som kollat vad Dalslands Konstnärsförbunds medlemmar hade att bjuda på.


Dalslands Konstförenings ordförande Annica Larsson höll ett öppningstal kl 12.00.

Hon nämnde kort om att Rolf Gustafsson hade bett medlemmarna att i första hand lämna in verk som kunde gå under beteckningen teckning.
Enligt min mening var det endast ett fåtal som hade ändrat sitt vanliga arbetssätt. Några var det dock som gjort sådant de inte någonsin visat tidigare. Gunilla Ekemark, Lilian Retamales och Elisabeth Wennberg hörde dit.


Några ur besökspubliken som lyssnade på Annica Larssons öppningstal


Vernissagepublik. Det var många nya ansikten bland publiken


Längst bort i hörnet ser man Rolf Gustafssons vägg med 24 småbilder och en stor gouache på rispapper.
I förgunden till höger styrelseledamoten i Dalslands  Konstförening, Klas Hellerström


Tyvärr hade hängningsgruppen plockat bort en av mina stereobilder. Varför begriper jag inte. Jag hade ju lämnat en tydlig hängningsskiss.

 

16 sep 2016
Vid utställningens slut i Bengtsfors hade det sålts 5 bilder för totalt 14.600 kr inkl. moms. Tre bilder till Bengtsfors kommun, en bild till Konstföreningen på Munksjö Papper och en bild (som inte var med på utställningen) till Dalslands Konstförenings medlemslotteri. Det gör för min del 13.036 kr exk. moms minus provisionen till Dalslands Konstförening som är på 30%!!!   9.125 kr blev det för min del. Det täcker inte ens mina kostnader.
15 sep 2016

Nu har jag blivit klar med en av bilderna till Dalslands Konstförenings Höstsalong i Åmåls Konsthall med vernissage den 8 oktober. I våras gjorde jag ju förslag till "TYCK OM GAMLA STADEN", gällde alltså Åmål. Nu har jag gjort en av de förslagen som en stor stereobild. Den här installationen är alltså tänkt för "Drottning Kristinas torg" (Södra Hamnplan). Klicka här eller på bilden för mer information.

Joseph Campbell (1904-1987) skrev i ett av kapitlen i ”Myternas makt”, så här: "I Indien finns det ett vackert sätt att hälsa. Man lägger handflatorna mot varandra och bugar inför den andre. (Man gör en "Namaste"-hälsning. Min inskrivning). De här människorna är medvetna om den gudomliga närvaron i alla ting. När man kommer till ett indiskt hem som gäst, hälsas man som en gudom på besök". Det är dessa ord som ligger till grund för "Mötesplats". Tänk dig att man först har handflatorna ihop men sedan endast låter fingertopparna beröra varandra. I stiliserad form fick jag då fram någon typ av katedral. Jag lät den nedre delen av "händerna bli kantiga som kontrast till de mjukare "fingerformerna".
Detta är en tänkt skulptur (byggnad) som man kan gå in i från två håll och bli omsluten av färg, ljus och ljud. Man kan samtidigt sitta 6-8 personer i det öppna "rummet".
"Tuberna" består av dubbla genomskinliga rör (tjockt plexiglas). Det inre med pulserande frystålig vätska som belyses i rött, violett, blått, gröngult och gult. Färgupplevelsen skall inte vara gräll utan pastellartad till sin karaktär. Varje inre färgrör är alltså en sluten enhet som har förbindelse under golvet. Ett ständigt flöde under hela året. En synkronisering mellan färg-ljus och ljud vore nog också möjlig. Ytterväggarna är av betong, ca 2,2 meter höga.

Många kanske tycker att man inte kan placera ett sådant här modernt objekt på denna platsen, men då vill jag som exempel påminna om hur man 1989 placerade en 21 meter hög modern pyramid på "Louvrens" innegård.

28 aug 2016

Vernissagen blev OK. Det kom ca 30 personer. Försäljningen var dock skral. En liten bild på 1.600 kr var allt. Dalslands Konstförening köpte också en för 4.400 kr, men den bilden var inte med på utställningen. Tre av Konstnärsförbundets medlemmar, Gunilla Ekemark, Elisabeth Andersson Lindberg och Elisabeth Wennberg, kom, grattade och tittade. Här kommer nu några bilder från vernissagen.

Som vanligt hade jag planerat utställningen hemma och den blev precis som på ovanstående ritning. Katalogen var också gjord i förväg.

Man kan få fullständig information om de flesta av utställningens bilder vid menyn "MÅLNINGAR". Där kommer man först till en sida med alla bilderna i små format. Klicka där på den bild du vill ha information om. Då kommer du till en sida för just den bilden där man får reda på storlek, upplaga, vilka olika storlekar som finns, priser och oftast tankar bakom bilden.  OBS! Stereobilderna hittar du här Stereo-alla.html

Cv-skylten och bild nr 1 "Tornet (Alt I)". Klicka på CV-skylten om du vill kunna läsa den. Då får du den som  PDF

Vägg A: "Tornet", "Fem bägare" och "Nio brickor", alla bilderna i version I (110 cm höga)

Vägg B: "Modifierad Mandorla (Alt III) (Stereo)", "Transparent lek (Alt III) (Stereo)", "Hjärter i balans på död mans hand (Alt I) (Stereo")

Efter stereobilderna kom den här skylten som hänvisade till uppgifter om de utställda bilderna som fanns i en informationspärm mitt i rummet.

Längst in i hörnet på vägg B hängde "Kärnan (Alt I)" och "Till åminnelse (ALT I)

Vägg C: "Dold sfär (Alt I)", "BC:s spegel (Alt I)", "Balansakt på slak lina (Alt I)", de små tarotbilderna, "Augusti 2014 (Alt I)", "Tungt på tunt (Alt I)", "Vanitas-stilleben (Alt I)" och "Äppelblom 2 (Alt I)

På fönsterväggen är det ett par riktigt smala väggfält. Här vägg D: "Vit Azalea (Alt II)", Gladiolus (Alt II) och "Vanitas med rökslinga (Alt II)"


Foto: Lars Eric Fjellman

En av vernissagebesökarna var Lars Eric Fjellman. Det var han som fotade mig när jag talade om innehållet i en "Vanitas"-bild

Vägg E: "Entré (Alt II)", "I Ching - K'un I-IV (ALT III)", "Flaggspel 1 (Alt V)", "Ljussluss (Alt IV)"

På nästa väldigt smala väggfält (F) var det tre serifoliegrafier ("Vänern", "Dröm" och "Allena") sedan på vägg G hängde "Hjärter 8 (ALT I)" och länst bort i hörnet var "Före Pånyttfödelsen (Alt I)" och "Pånyttfödelsen (Alt II)" placerade

På fondväggen fanns hela den ny sviten från min sjukdomshistoria. Den första versionen gjordes redan 2008 men då var det på papper och i mindre storlek. Nu är det andra proportioner och en anna färgsättning. Längst ut till höger ser man "Utpost I (Alt I)" som också är en ny bild, men idén hade jag redan 1983 när jag höll på med utsmyckningen i Bäckefors sjukhus. Det är samma böljand former här.

Man kan få fullständig information om de flesta av utställningens bilder vid menyn "MÅLNINGAR". Där kommer man först till en sida med alla bilderna i små format. Klicka där på den bild du vill ha information om. Då kommer du till en sida för just den bilden där man får reda på storlek, upplaga, vilka olika storlekar som finns, priser och oftast tankar bakom bilden.  OBS! Stereobilderna hittar du här Stereo-alla.html

Vernissagepublik

Vernissagepublik

Vernissagepublik

 

26 aug 2016

Igår hade jag pressvisning. Jan Lorentsson från Dalslänningen var där och fotade och skrev. Idag såg jag resultatet. Det blev en helsida. Vill du ha den som PDF för att lättare kunna läsa KLICKAR DU HÄR

 

24 aug 2016

Gjorde ytterligare en affisch till utställningen.

 

21 aug 2016

Håller på med förberedelser till min utställning i Bngtsfors. Vernissage lördagen den 27 augusti kl 12-14.

 

20 aug 2016

Idag var sista dagen på utställningen "MIN NYTTA AV BILDÄMNET". De flesta utställarna kom och hämtade planenligt vid kl 13. Jag hade under utställningstiden gjort en video om utställningen. Förberedelser, planering, hängning, pressvisning, vernissage och varje deltagares vägg. Videons speltid är ca 20 minuter. Vvarje deltagare fick med sig en CD-skiva vid hämtningen.

 

28 juli 2016

En montagebild av tillståndet i världen. Vem som fotat Hitler-ansiktet vet jag inte. Det måste vara mer än 75 år sedan. Fotograferna till de andra tre vet jag inte heller, men ingen bild ser ut så här från början. Erdogans kavaj och tröja med smycke fanns inte fån början. Bakgrunderna fanns inte på något foto. De har jag målat dit. Amerikas flagga har jag inte vecklat ut. Han är inte president ännu och, hoppas jag, kommer inte att bli heller, men man vet inte förrän den 8 nov 2016.

Hur kan människor välja sådana här ledare. Har mänskligheten inte lärt sig något sedan 1933.
Vapenskölden på den delvis dolda ryska flaggan är Krims vapensköld och en Krimkarta därunder.
Smycket på Erdogans tröja är Det stora Osmanska rikets vapensköld. Ett rike som Erdogan tydligen vill återskapa.

 

16 juli 2016

Idag var det vernissage på utställningen "Min nytta av bildämnet". Det kom enormt många besökare. Minst 250 personer var i konsthallen mellan kl 12-14. Jag tror att den här utställningen slog alla rekord när det gäller vernissagebesök. Åmåls kommunfullmäktiges ordförande Laila Andrén öppningstalade och det gjorde hon med bravur. Ett mycket bra tal som var väl genomarbetat. Efter henne pratade jag litet om hur det hela hade gått till när man sökte efter före detta elever och vilken info utställarna sedan fick. Gunilla Kjellstedt, som var initiativtagare till projektet, nämnde bland annat om hur henne bildlärare hade kommit hem till hennes föräldrar och sagt att den flickan skulle börja på Konstfack vilket hon också gjorde även om hennes mamma inte gillade det. Hon uppfyllde sin dröm vilket många av deltagarna också gjort. Läs gärna deras "OM MIG"-uppsatser. De finns på stora skyltar hos varje utställare.

Innan öppningstalen spelade Dan Magnusson, trummor. Ronny Eriksson, bas. Johan Johansson, keybord. Lars Larsson, saxofon och Claes Kihlberg, sång. Kommunen bjöd också på tårta, kaffe och dricka. Efter talen fortsatte musiken och det var fullt pådrag hela tiden.

Människor köade utanför konsthallen 10 minuter innan vi öppnade. Har jag inte varit med om tidigare.


Åmåls kommunfullmäktiges ordförande, Laila Andrén, hjälpte till med att dela ut kataloger innan hon öppningstalade.


Tårtor, kaffe och dricka fanns det på övervåningen


Elin Hemmingson samtalar med en före detta elev, nu utställare, Johan Alexanderson.

Vernissagepublik framför Emma Häkkis vägg (till höger). Till vänster del av Johan Alexandersons vägg och i hörnet Rebecka Anderssons.

 

 

 

14 juli 2016

Idag hade vi pressvisning på utställningen "Min nytta av bildämnet".
14 av de 20 deltagarna var på plats. På lördag den 16 juli finns nog alla där. Då är det vernissage kl 12-14.

 

13 juli 2016

Just nu gör jag det sista till utställningen "Min nytta av bildämnet" som jag tillsammans med Gunilla Kjellstedt varit arrangör för. I morgon har vi pressvisning och på lördag den 16 juli kl 12-14 är det vernissage med musikinslag och med tårta. 143 verk av 20 utställare (före detta elever) visas. Utställningen pågår sedan till och med 20 augusti. Här följer några bilder från de medverkande när de hänger sina väggytor och arrangerar sina golvytor. Varje deltagare har fått skriva en liten uppsats "OM MIG". Mycket roligt att ta del av. Här märker man hur viktigt bildämnet har varit för dem. Inte alltid för att tjäna mycket pengar utan oftare för att få ett bättre liv. Här finns blivande bildlärare, scenografer, filmfotografer, fritidspedagoger, serietecknare, bildförfattare med mera och givetvis också konstnärer.
På bilderna ser ni Peter Bergting som hänger sina bilder, Emma Häkki som skriver katalogmanus, Birgitta Däröste som numrerar sin keramik och Tomas Sjöstedt som med sin smartphone kollar början av sin presentation.


Peter Bergting har valt att ha med 6 bilder och en bok


Emma Häkki skriver katalogmanus till sina 15 bilder

Birgitta Däröste numrerar sin keramik. På väggen hänger hennes tre fruktstilleben. Till höger ser man Petter Fjellman Lätts blivande hörn. Det kommer mer på väggen senare under dagen. Här visar han möbelsnickeri och book art.

Tomas Shjöstedt som just nu jobbar med scenografi till "Hair" på Göteborgsoperan. Han visar akvarellskisser till kostymer och modeller till scenografier.

26 juni 2016

 

VERNISSAGE SOMMARSALONGEN I STENEBY KONSTHALL, DALS LÅNGED

Söndagen den 26 juni öppnade traditionsenligt Dalslands Konstförenings Sommarsalong, den 53:e i ordningen. Något färre människor än vanligt vid själva öppnandet kl 15, men uppskattningsvis hade det vid stängningsdags kl 17 varit ca 150 besökare.


Eftersom antalet bilder och objekt som lämnats in var färre än vanligt (78 verk mot normala 100) blev hängningen mycket ljus och luftig. Snyggt! Det var Konstnärsförbundets ordförande Rolf Gustafsson och Konstnärsförbundets vice ordförande Maria Rygaard Eriksson som svarat för hängningen. Själv fick jag en förnämlig placering mitt i blickfånget när man kommer in i hallen.

Rolf Gustafsson inledde öppnandet med att tala om att han heter Rolf, inte Björn, som det hade stått i pressen. Därefter hälsade han Dalslands Konstförenings nya orförande, Annica Larsson, välkommen.

Annica Larsson övertog sedan öppningsceremonin där hon bland annat presenterade Dalslands Konstförenings stipeniat 2016, Liza Johansson

Liza berättade om sin användning av svamppigment i samband med färgtillverkning och infärgningar. Hennes fotografier av torkat svamppigment hörde också till utställningens highlights

 © Liza Johansson "LUSTEN VISAR VÄGEN  II", 30 x 40 cm, fotografi av intorkat svamppigment i plexiglas

Vernissagepublik

Elisabeth Wennberg och Funny Livdotter samtalar framför funnys installation "Helvete"

Funny Livdotter: "HELVETE". Trassligare kan det inte bli! När dessutom godisklubban fastnade i alltihopa då var det ett helvete.
Installationen var till salu för 6000 kr. Man undrar om konstnären också åtar sig jobbet att sätta upp verket på köparens vägg. Hur som helst så hörde installationen till de verk man verkligen kommer ihåg från utställningen.

Det finns numer också ett stort antal superdesignade stolar i utställninglokalen. Det tackar vi för, framför allt vi litet äldre.

Ulrika Jarl Eriksson (i förgrunden) tillhörde vernissagepubliken

Två konstnärer med respektive. Närmast ser vi Lisbeth Claesson och i mitten Elsie Larsson.

Många tyckte att mina två bilder helt avvek från vad man är van att se av mig. Sfären i "DOLD SFÄR" känner man hos mig som symbolen för själen eller människan beroende på utformning. Här är någon dold eller gör sig osynlig. Placeringen i sanden gör att man kanske associerar till strutsens beteende. Någon tyckte det var en jäsande deg. Det är bra med många tolkningar.

"BC:s SPEGEL" föreställer mitt öga uppbyggd av mitt BC-logo vilket man ser först på på nära håll. Ett slags självporträtt. (Klicka på bilderna för mer besked om priser, format och teknik.

Vill du se de andra konstnärernas bilder går du till Dalslands Konstförenings hemsida http://www.dkf.se/wpforening/vernissage-sommarsalongen-2016/

 

17 juni 2016

Affischen till utställningen med före detta elever är klar. Vill du ha den som PDF klickar du på affischen.

 

5 juni 2016

Det var en vanlig glaskroppsavlossning på vänster öga, så det verkade inte så farligt. Jag skall dock ha koll om det blir värre och då höra av mig till läkaren direkt.

Annars inte så mycket nytt. Det börjar komma in foton och "OM MIG"- berättelser från före detta elever som skall vara med på utställningen "MIN NYTTA AV BILDÄMNET" i Åmåls konsthall med vernissage den 16 juli kl 12-14. Skall börja jobba med affischen när jag fått in porträtten av de medverkande.

Har gjort affischen till min egen utställning i Bengtsfors Konsthall den 27 augusti - 16 september 2016. Klicka på affischen om du vill ha den som PDF-bild

 

29 maj 2016

    

Har gjort några nya bilder. Att det bland annat blev ett öga hade nog att göra med att jag snart skall till en ögonläkare. Har fått något störande i ena ögat. Hoppas det inte är allvarligt. För en tid sedan skickade min optiker in en remiss till sjukhuset. Den andra bilden heter "DOLD". Något som är dolt i sanden. Sista bilden blev en vårbild, "Äppelblom". Klicka på bilderna för mer info.

 

12 maj 2016

Har varit i Bohusläns museum i Uddevall och tittat på "NATURE MORTE". Det var faktiskt en riktigt bra utställning med en mängd spännande konstnärer som exempelvis Livia Marin, Cindy Wright, Jennifer Steinkamp och många fler.


Livia Marin "Smältande poslin"


Cindy Wright "Nature Morte 2", olja på duk                 Jennifer Steikamp inne i en av sina digitala 3D-blomsterarrangemang

 

10 maj 2016
Jag har just läst Birgita Manners Stålhammars bok "Gurkstadens dotter" och fått inblick i hennes tidigare liv, som jag faktiskt inte kände till trots att vi var kurskamrater på Konstfack sista hälften av 50-talet. Boken var verkligen läsvärd, så jag förstår att föreningen Liv i Sverige röstade fram den till utgivning. Man känner igen sig i mycket. Nu slutade den redan 1962, så jag misstänker att hon kanske kommer med del 2 så småningom. Under sin uppväxt och under Konstfackstiden hette hon Birgitta Sundblad. 

 

9 maj 2016
Gör i ordning efter konstvandringen.
8 maj 2016
 För min del var det den sämsta konstvandringen någonsin och jag har varit med på alla. Besöksantalet var katastrofalt dåligt. Försäljningen likaså. Ett enda litet grafiskt blad hittade en köpare. Förra året hade jag 160 besökare fördelat på de 4 dagarna. På torsdagen 2015 hade jag 76 besök. I år hade jag 12. Totalt 45 besök sammanlagt mot 160 förra året. Jag antar det beror på bilderna, för andra Åmåls-konstnärer har inte sagt att de har haft så hemskt mycket sämre än vanligt. Det var kanske fel bild på museet. En muslimsk kvinna i ökenlandskap kanske associerar åt fel håll idag, till flyktingar, krig och elände. Men bilden handlade om "Fågel Fenix", men det framgick inte direkt av titeln, "Vart 500:e år".

Hade folk kommit hit hade de fått se en mängd andra typer av bilder också samt en demonstration om hur jag arbetar på skärmen med digitala bilder. Jag visade ett rullande bildspel på ca 12 minuter. Det visades under hela konstvandringen på en stor TV-skärm. (Oftast uitan åskådare).

5 maj 2016

Vernissagen var kl 11 i Dalslands konsthall


En del av övervåningen i Dalslands konsthall i Upperud

Här en del av undervåningen. Blomsterbilden är av Gunilla Kjellstedt och skulpturen till höger av Elsie Larsson

 

 

23 april 2016

Idag har jag gjort en uppdatering på index-sidan (home-sidan) med anledning av kommande konstvandring den 5-8 maj.

Det står nr 15 på konstvandringsvimpeln.

Klicka på bilderna för större bilder och mer info.

4 april 2016

Under de senaste två veckorna har jag hållit på med förslag till "TYCK om Gamla staden". Det är Åmål det är frågan om. Kommunen har gått ut med en förfrågan om förslag och idéer till hur man skulle kunna göra på olika platser runt gamla kyrkan och plantaget. Plantaget har jag varit inblandad i tidigare, men där har jag endast stått för hantverket. Att visualisera hur det skulle bli. Här visar jag nu nya förslag till:

1. En skylt om Åmåls grundande.
2. "MÖTE". Ett objekt på Södra hamnplan.
3. Labyrint för mindre barn på "Udden".
4. Göra om "SeaSide" till konstmuseum.

Ni kan klicka fram PDF-filen här, så blir texten mycket mer lättläst och så kan ni skriva ut sidorna också. KLICKA FÖR PDF

KLICKA FÖR PDF

KLICKA FÖR PDF

KLICKA FÖR PDF

 

3 april 2016
Idag har jag varit på KVID-möte i Stenbygrytan (Konstvandring i Dalsland). Ca 30 deltagare var på plats. Bland annat visades de nya skyltarna som vi skall ha under konstvandringen. Men de flesta får inte nya skyltar förrän nästa år. Affischer och lotter delades ut.
13 mars 2016

Idag var det årsmöte i Dalslands Konstnärsförbund. Denna gången var vi hos avgående ordförande Elisabeth Wennberg i Edsleskog. Som vanligt var det ganska dåligt med uppslutning. Vi är 55 medlemmar och många bor väldigt nära Elisabeths bostad och ändå var vi få, dock så många att vi var beslutsmässiga. Både ordförande och vice ordf (jag själv) och sekreterare (Hjördis Clemens) avgick. Elisabeth hade suttit i 6 år och det hade jag också denna omgången. Innan dess hade jag suttit som ordf i 14 år, så det fick vara bra med uppdrag för min del.

Ny ordförande blev Rolf Gustafsson. Ny vice ordf blev Maria Rygaard Eriksson och ny sekreterare blev Gunilla Ekemark.

 

11 feb 2016

Ända sedan jag slutade min utställning i Åmåls konsthall "BILDER FRÅN ÅTTA DECENNIER" 27 sep, har jag jobbat med nya bilder. En bild är en modifierad detalj från en av minna tidigare bilder.En är en vidareutvecklad skiss från 2008. Resterande 6 är alldeles nya.

             

Klicka på bilderna, så kommer du till "Utpost", "Hjärter 8", "Källan", "Till åminnelse", "Konstantin den store", "Eldsjäl III" och "Böljande I och II"

 

2 jan 2016

2016

Ni som inte hann se min utställning "BILDER FRÅN ÅTTA DECENNIER" i Åmåls konsthall, 29 aug - 27 sep 2015, har här möjlighet att se hela utställningen.

Nu har jag lagt in alla bilder och texter samt en del publikbilder från utställningen. Den finns vid menyn "TIDIGARE UTSTÄLLNINGAR". Man kan också nå den från menyn "CV (Meriter)" eller KLICKA HÄR


Direktadressen är: http://www.bjorn-carlen.se/Exhibition-Solo-Amals%20konsthall%202015.html

"BILDER FRÅN ÅTTA DECENNIER" var nog min mest genomarbetade utställning någonsin och jag blev nöjd med resultatet.

 

 

Till nuvarande AKTUELLT-sida

   Händelser under 2010     Händelser under 2011        Händelser under 2012       Händelser under 2013

Händelser under 2014          Händelser under 2015          Händelser under 2016