GALLERIPROFIL

Det som skiljer det här galleriet från det normala är utställningstiden. Här är det oftast korta utställningar med vernissager på fredagseftermiddagar (kl 17-19) och sedan endast öppet ytterligare två dagar. (Lördagar kl 12-17 och söndagar kl 12-17). Detta gäller när jag har inbjudna konstnärer.

Är det mina egna, Björn Carléns, bilder som visas, är galleriet öppet efter överenskommelse per telefon mobil  0708-350831  eller e-post bjorn.carlen@gmail.com

 

Till Konstföreningar och andra konstintresserade

Dalsland har mycket att erbjuda när det gäller konst och konsthantverk. Det gäller alla årstider även om det händer mest under sommarhalvåret (1/5-15/9). Det här galleriet,Galleri Carlén är alltid öppet, hela året. Ibland är det någon inbjuden konstnär annars är det verk av mig själv som visas. I "vaggan" finns ett hundratal blad och på väggarna varierar det mellan ett 30-90-tal  bilder.

Det går att stanna med buss utanför galleriet och jag kan ta in ett 30-tal personer samtidigt, men kontakta mig i förväg om ni kommer på andra tider än ordinarie öppettider.


Välkomna !
Björn Carlén

 

PRESENT-TIPS

Konstbilder är gåvor med bestående värde.
Här finns alla prislägen, från 900 kr och uppåt.
Endast verk av mycket etablerade konstnärer.

 

På väggarna och i "vaggan" finns nu ca 150 målningar och grafiska blad presenterade.
Några exempel ser du till höger. Klicka på någon av dem om du vill veta mer om just den bilden.

      
   

paintings, Stereobilder

 

AKTUELLA HÄNDELSER

Små episoder i min verksamhet.  Klicka här.