Några SAMLINGSUTSTÄLLNINGAR där jag deltagit (Vårsalongen på Liljevalchs 25 jan - 24 mars 2013)

 

Den 29 januari hade PD ett reportage om Liljevalchs Vårsalong. Klicka på bilden för PDF. Då är det lättare att läsa vad Elinor Thuresson skriver

Det var väldigt mycket folk på Liljevalchs Vårsalong, både på förvernissagen och på den vanliga vernissagen på fredagen.
Det var mycket som var bra men också sådant som man hade kunnat vara utan tycker jag. I stort fick dock Vårsalongen bra recension i Dagens Nyheter (DN 27/1). 2183 konstnärer hade ansökt och lämnat in 8317 verk. Av dessa godtogs 315 verk av 157 konstnärer. Medelåldern av de konstnärer som deltar är 43 år. Jag hör till de äldsta men med en av de modernaste teknikerna.
Jag har med två stora "Vindbruksbilder" och en bild från "Infernosviten", alla tre i digital teknik.
När utställningen stängde den 24 mars hade Vårsalongen besökts av 66.000 personer och för min del hade jag sålt 6 verk. 3 st "Framtida månskenstur på Dalslands kanal" och 3 st "Avgrundsbranten-Malebolge". Katalogpris för min del totalt 30.900 kronor.

           Klicka på bilderna om ni vill se dem större och få mer information.

Nedan ser ni en bild från entréhallen i samband med förvernissagen. Där ser man hur mycket folk det är. Lilijevalchs bjöd på grillspett och öl, därför alla ölflaskor i händerna på besökare. Tar också med några andra bilder från Vårsalongen.


Malin Blom: Var Sitter Själen


Mattias Härenstam: Mitt fel


Moa Andersson: Livsnjuterskan


Stefan Johansson: Caproni 2


Ninna Helena Olsen: 6:34 am

Klicka på nedanstående länk så får du se en bild av varje utställare samt kommentarer från vederbörande.

www.liljevalchs.se/varsalongen-2013

         Till mitt CV

Klicka på pilen uppe till vänster om du vill komma tillbaka till den plats varifrån du kom.